Over mij

Ooit was er Blogparty, nu is er Daniëlle’s blog. De opzet is hetzelfde, als ik zin heb om een stukje te schrijven over de dingen en de passies die me bezighouden, kun je die hier terugvinden.

Zeg je Daniëlle dan zeg je:
Actief, muziek, concerten, Suede, hardlopen, Londen, voetbal, Roda JC, Fontys, informatie, informatievaardigheden, onderwijs, zoeken en vinden, internet, cavia’s, online, iPad, iPhone, social media, Facebook, Twitter, Master Leren en Innoveren (MLI)…

Inmiddels is het me gelukt om mijn oude Blogparty archief te importeren in dit blog. Lay-out technisch gezien verdient dit geen schoonheidsprijs maar ik ben blij dat ik mijn oude postjes heb kunnen redden. Zonder foto’s weliswaar want het betaalde account bij Flickr is al een tijdje verleden tijd. Maar voorlopig zijn mijn schrijfsels weer gered en is er zelfs een blogpartyarchiefbackup blog. Saved for the future of in ieder geval voor een tijdje :-)

En hoe schrijf je nu mijn naam? Door het switchen van baan werd ik in april 2012 ineens geconfronteerd met de juiste schrijfwijze van mijn voornaam. Officieel is het met 1 N maar mijn ouders hebben het me ooit aangeleerd met 2 N-en. Maar na al het gedoe bij Weblog heb ik geen zin om wéér een nieuw blog te starten mét een nieuwe naam. Dus is het Daniëlle’s blog maar staat er in de url nog een extra n bij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close