Time flies… (1 t/m 13)

Time flies… when you’re having fun. Terwijl de hardloopdoelen mij, vooral op Instagram, om de oren vliegen, is hier weer eens radiostilte geweest. En dat terwijl ik precies een jaar geleden nog een halve marathon liep. Je vraagt je af waar het mis is gegaan, ook sinds mijn laatste blogpost :-) Nou, in mijn lijf bijvoorbeeld! Dat vindt hardlopen echt niet meer zo leuk als toen ik ruim 14 jaar geleden begon met hardlopen. Na mijn eerste wedstrijd in april 2004 heb ik een behoorlijke tijd wat wedstrijdjes gelopen in de regio maar ook daar ben ik alweer heel wat jaartjes klaar mee. En ook al loop ik nog regelmatig wat 5 kilometertjes loopjes door de week (maar meestal in het weekend), veel verder kom ik niet meer. En die ambitie heb ik ook niet meer.

Waarom dan wel hier nog bloggen? Omdat ik merk dat ik het leuk vind om af en toe door mijn archief te scrollen en me te verbazen over mijn kilometers en wedstrijden van vroeger :-) en mijn sportactiviteiten toch graag wil documenteren. Zo was ik helemaal vergeten dat ik in mijn laatste blogpost als doel had om meer fiets- en loopkilometers te maken in 2018, oeps. Overigens ben ik laatst gaan kijken voor een tweedehands racefiets, het plan is dat die in ieder geval voor de mooie zomermaanden in huis heb om wat meer afwisseling in de trainingen te krijgen en om weer eens wat meer van het mooie Limburgse landschap te zien. Wordt vervolgd… Over drie maanden of zo :-)

NB: de foto heb ik een paar weken gemaakt in mijn achtertuin, Heerlen blijft toch ‘the place to be’ om mooie streetart te spotten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close