Expeditie Roda JC

Nou ja zeg, sta je na de eerste competitiewedstrijd gewoon boven Ajax, AZ en Feyenoord :-) Waar gaat dat heen, waar gaat dat heen? Hm, gezien het vertoonde spel van Roda JC gisteravond tegen FC Twente niet zo heel ver want voetballend waren de Tukkers een stuk beter. Maar wat betreft vechtlust en mentaliteit kwam mijn club nog een heel eind met een fraaie treffer van invaller (want vrijwel nooit 100% fit) Andres Oper vlak voor het einde. Einduitslag 1-1 en daar was ik heel tevreden mee.

Met de start van het voetbal is het ook weer tijd voor Expeditie Robinson op tv! Ik kijk niet zo heel veel tv, de laatste serie die ik intensief volgde was Life on Mars, maar Expeditie Robinson is al jaren vaste prik op zondagavond.
Zet een stel mensen op een eiland, laat ze zelf voor eten zorgen, bedenk een paar spelletjes en hou af en toe een stemming om mensen weg te krijgen… Kijk dan en huiver. Voer voor psychologen en dat was ook een van de redenen waarom er een aantal jaren geleden ten behoeve van de opleiding Pedagogiek en de lessen groepsdynamica een serie op video moest worden opgenomen. Meer over het concept lees je op de site van RTL. Daar kun je ook lezen dat de deelnemers van dit jaar aan elkaar geketend worden waardoor ze alles samen moeten doen.

Misschien een ideetje voor de verliezende voetbalteams van deze week? Vast goed voor de teambuilding en de sfeer in het team :-)

Advertenties