Supertrio

Een heel klein beetje gexc3xafnspireerd door She, maar het is ook alweer een tijdje geleden, een cavia update. Mickey huppelt alweer een tijdje rond in huize Blogparty. Ze zit niet samen in een hok met Jack en Meg want dat bleek voor broer en zus een stapje te ver. Mickey is sowieso een raar beestje want overdag doet ze niets anders dan suffen en pas na 22.00 uur, als het licht bij haar hok uitgaat, komt ze tot leven. Rennen, springen en soms wild met haar pootjes slaan als ik haar wil pakken. Daarnaast eet ze overdag heel weinig maar ’s ochtends blijkt ze bijna altijd haar voerbakje leeg te hebben.
Een heel verschil met die andere twee want al rennen en springen zij ook rond, Jack en Meg hebben voornamelijk eten en rusten in hun agenda staan.

Mickey is ook de enige die gebruik maakt van bijna de gehele woonkamer als ze los mag lopen. Jack en Meg zitten het liefste als twee standbeelden bij elkaar.
Opvallend: toen ik haar kocht zag ze eruit als een kortharige borstelcavia en volgens de verkoper in de dierenwinkel was ze dat ook. Na een paar weken bleek ze ineens een langharige te zijn. En die moeten blijkbaar ook geborsteld worden, het moet niet gekker worden :-) Oh ja, en af en toe knippen natuurlijk. Dat is de reden dat ze er nu gekortwiekt bijloopt.
Onderstaand muziekje is trouwens speciaal voor Jack die zichtbaar geniet van de aandacht van zijn twee vrouwtjes.

Ach, je zou een blog kunnen vullen met die gekke flappies :-)

free music

Advertenties
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close