Geen excuses en gratis sporten (1)

Nog steeds op zoek naar een excuus om niet te hoeven sporten in 2008? Bekijk even bovenstaand filmpje en bedenk dat je die excuses dus niet meer kunt gebruiken.
Of probeer het eens gratis en voor niets! Surf naar de website Sponsors voor Sporters en download een voucher waarmee je gratis twee sporten kunt beoefenen. Je kunt kiezen voor skiexc3xabn, fitnessen, zwemmen of met twee vrienden naar een klimmuur.

Gelukkig verging het mij de eerste week van 2008 beter dan de weken ervoor. Goede voornemens hxc3xa8? Vanwege de vakantie kon ik niet terecht op de sportschool maar gelukkig was mijn ‘beweegmaatje’ Wendy in voor drie trainingen.
De laatste dag van het jaar hobbelden we een half uurtje op de hei. Na de 15 km van zaterdag en de bijbehorende spierpijn was dat een pittige training en het was dan ook zwaar voor beiden.
Na twee dagen rust wilden we donderdag een interval training doen maar vanwege de ijzel en de enorme gladheid moesten we dat plan uitstellen. Het werd een rondje van 5.7 km in een rustig tempo. De eerste kilometer ging in krap 6 minuten vanwege de gladheid maar gelukkig konden we daarna iets meer tempo maken wat resulteerde in een 5 km tijd van 28 minuten en een eindtijd van 32:16 minuten.
Dan maar een intervaltraining op zaterdag! Het rondje Heideloop werd uitgebreid zodat we een afstand van 10-11 km moesten overbruggen. Daarin hebben we 10 versnellingen van ieder 30 seconden gelopen. Zwaar!!! Wendy had voor de training te weinig gegeten en was niet vooruit te branden dus na de 10e versnelling moesten we gas terugnemen. Wel lekker, een keertje sneller en fitter zijn dan mijn loopmaatje ;-)

Volgende keer meer over mijn komende hardloopdoel. Ik heb al iets in gedachten (nog bedankt voor het meedenken!) maar wil vanavond op de sportschool even checken of het haalbaar is. Die fitnesstraining van straks zal wel behoorlijk tegenvallen na een maandje relatieve rust, bah!

De linktips kwamen van Young Marketing en Molblog.

Advertenties